Sims3tjejen

Senaste inläggen

Av Sims Tjejen - 8 april 2013 07:20

Den senaste veckan har jag som nog många andra haft påsklov! Och om ungefär 15 minuter ska jag gå till skolan med en kompis. Så nu börjar alla mina aktiviteter efter skolan och då kanske jag inte har värdensbästa upptatering. Men jag är inne på bloggen väldigt mycket! Både via datorn och mobilen så jag ser era kommenterarer. Jaja, det var det jag ville säga. Så ha en trevlig Måndag // Emma!

ANNONS
Av Sims Tjejen - 7 april 2013 20:48

Jag fick en önskan att skriva om simmen jag visade igår. Och jag tänkte det (Hoppa bara att hon inte har ett efternamn, då jag inte kommer ihåg!)


 

Simmen heter Danielle, Hon är ungdom och bor i den staden som kommer med I Rampljuset. (Som jag självklart inte kommer ihåg) Nästan allla hennes kläder hon hade då är nerladdade! (Nu har hon andra)


 

Hennes första eller andra dag gick hon till parken. Hon spelade lite golf och träffade en kille


 

Hon började bli försjust i honom och efter ett tag..................


  

...frågade hon om don kunde bli ihop. Så klart sa han ja.


 

Då passade Danielle att fria och då sa han också så klart ja!


 

Och efter som jag ville att han (som jag tror heter Seth) skulle flytta in så hade dom ett privat bröllop i parken (Kanske inte så jätte privat)


 

Efter ett tag fick dom två söta tvilingar som heter Eleanor och Ella. Jag har för mig att Ella är hon i rosa och långt hår, och Eleanor är hon i kort hår och gul pjamas. 


 

(Jag hoppar lite då jag bara tog dom fotona jag hittade och var bra) Efter ännu ett tag får Danielle och Seth 1till barn. (eller 2 barn men dom är inte tvillingar)  Det första blir en pojke och heter Louis och det andra blir en flicka och heter Perrie. Tyvärr har jag inga foton på Louis eller Perrie. Just nu är tvillingarna tånåringar och Louis barn. Perrie har blivit småbarn och har av någon konstig anlednig får grönattigt hår. Tvillingarna Eleanor och Ella har som ni ser svart hår och Louis med. 

 

Hoppas du blir nöjd med inlägget Misan. Själv kan jag tycka att det kanske blev lite rörigt i slutet. Men jag vet inte hur jag annars ska skriva det. Om ni inte fattar kommentera så kan jag se om jag har tagit fler bilder så kan jag visa hur dom ser ut idag!

ANNONS
Av Sims Tjejen - 5 april 2013 22:50

Alla som är med i tävlingen där jag skriver om änns blogg läs detta!!! (Ni andra också) Jag fick en kommentar idag och undrade hur jag gjorde med kommentarerna till tävlingen! Nu är det så att för att alla ska ha en chans att vinna så godkänner jag inga kommentarer. Om jag skulle göra det kan andra läsa moteveringarna (stavning?) och härma dom. Och då har man ju ingen egen motivering till varför man ska vinna. Så för att alla ska ha chans att vinna godkänner jag inga kommentarer! Sedan så måste inte bloggen vara en simsblogg! Jag skriver ju om t.ex min och min kompis blogg. Som inte är simsbloggar! Så då kanske fler vill vara med (Så då har jag klar gjort det!) Är det något annat ni har frågor om kommentera eller fråga i frågelådan så svarar jag. (Bäst är någ frågelådan då jag ser det mer direkt). Jag kan även svara på nerladningar ni sett på bloggen och vill ha. Är ganske bra på att komma ihåg vart jag laddar ner saker. Då jag nästan bara laddar ner hos några speciela (stavinig?) skapare. 

 

GOD NATT!!!!!!!! (Även om jag inte ska gå och lägga mig nu!)

 

 

 

 

 

(En ny sim jag gjort och spelar rätt mycket på!)

Av Sims Tjejen - 5 april 2013 15:23

Mitt internet är hur segt som helst!!!!!! Så därför tror inte jag att jag kan göra om bloggen idag. Därför får Denise ut som den gör. Ville bara säga det! ( Bloggar från ipaden)

Av Sims Tjejen - 5 april 2013 14:50

Jag tänkte ändra designen. Nu ska den vara mer vårig. Men headen ska jag ha kvar. Jag beställde den från Fanta (fantasims3.bloggplatsen.se) för att den skulle vara vårig. Så nu kanske bloggen kommer se lite konstig ut tills jag har bestämt mig. (Och jag är VÄLDIGT dålig på att bestämma mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)Av Sims Tjejen - 31 mars 2013 10:39

Okej jag tänkte ha en tävling. Jag har inte världensbästa idéer till bloggen. Men en grej kom jag på igår. Jag ska ha en tävling (jag vet att jag har lottningsgrejen också). Så här är det att jag tänkte skriva om 6 bloggar på min blogg. Jag har redan bestämt mig för 2. Min andra novell blogg och min kompis fotoblogg. Men vill du att jag skriver om din blogg så gör du så här:


  • Kommenterar din blogg i en kommentar.
  • I kommentaren skriver du lite kort vad din blogg handlar om och varför du ska vinna.
  • Sedan är det bara att vänta.

Minst 4 bloggare måste kommentera för att jag ska ha några vinnare. Men gör inte dom det skriver jag om dom bloggar som anmält sig.


Länk till min och min kompis blogg:


FotoElla

Emmasnovell 


 

Av Sims Tjejen - 31 mars 2013 10:30

(Sorry att inlägget kommer idag. Hade tänkt göra det igår, men vi gick ner till våra grannar vid 17.00 och kom hem vid 0.00)


 

Av Sims Tjejen - 28 mars 2013 18:18

Nu har jag gjort en till önskesim. Denna heter Elina Cracker och är önskad av Sarah Dawn Finer

   

(Förlåt för dåliga bilder)

 

Elina är snäll, hippi och roligt. Själv tänkte jag att hon aldrig har varit rädd för att visa sin stil. Hon älskar rosa och för ett år sedan färgade hon det just rosa.

 

Här finns hon att ladda ner.

 

Hoppas du gillar henne!

Presentation


Jag är en 11 årig tjej som heter Emma. På denna blogg kommer jag att ge tips, visa mina simmar med mera!

Fråga mig

25 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ Sims3tjejen med Blogkeen
Följ Sims3tjejen med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2014
>>>

Mitt Privata Schema

Måndag: Efter skolan har jag Teater

Tisdag: Är jag ledig efter skolan men gör läxor

Onsdag: Kör efter skolan

Torsdag: Ledig efter skolan

Fredag: Har dans mellan 15.00 och 16.00

Lördag: Har jag dans mellan 12.45 och 13.45

Söndag. Ledig

Vill du ha en header?

 

Vill du ha en header av mig så maila Sims3flickan@hotmail.se skicka med bilder och om du har något önskemål. Alla mina headrar gör jag i Photoshop.

Länkar

Omröstning

Hur gammal är du?
 Mindre än 8 år
 9 år
 10 år
 11 år
 12 år
 13 år
 14 år
 15 år
 16 år
 Äldre än 16

Kategorier

Sök i bloggen

Gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se