Sims3tjejen

Senaste inläggen

Av Sims Tjejen - 7 maj 2013 18:12

Ni får en förlåt-för-att-jag-inte-bloggar-och-mina-inlägg-är-sådär-present.

Jag tänkte göra One Directions flickvänner i sims. Men snälla tänk inte på vad dom på youtube videos gör, för det första jag har inte lika mycket CC och det andra så är jag inte jättebra på att göra simmar men jag testade att göra dom. Just nu går dom inte att ladda ner men vill någon det kan jag ladda upp dom. För det känns meningslöst att ladda upp dom om ingen vill ladda ner simmarna. Men här är dom:


Jag börjar med:

 

Danielle Peazer!!! Vist blev bilden bra? Och här nedanför kommer en bild på henne så hon ser ut och vem i 1D hon är flickvän till. Fast det säger jag: Liam Payne!!!


   

Källa bilder på Danielle och Liam

______________________________________________________________________________________________

Nästa är:


 

Perrie Edwards. Jag blev kanske inte jättenöjd men hon blev bra. Bild på henne, och en på hon och hennes pojkvän från 1D som är Zayn Malik!


   

Källa på bilder men Perrie och Zayn

_______________________________________________________________________________________________

Och sista är:


 

Eleanor Calder! Hon blev bra tycker jag. Hon är flickvän till 1D-Louis Tomlinson! Bild på henne och Louis under


   

Källa för bilder på Eleanor och Louis

_______________________________________________________________________________________________

Jag tyckte dom blev bra. Om ni vill att jag laddar upp någon så säg till i kommentarerna så gör jag det. Jag avslutar inlägget med en One Direction bild (Jag är ett JÄTTESTOOOOOOOOR 1D fan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)


  Källa på bild


PS: Om du inte hört 1D lyssna på¨någon om dom här låtarna:


Videor från Youtube


ANNONS
Av Sims Tjejen - 26 april 2013 19:43

Min läsare (som hänger kvar fast jag inte upptaterar) blogg tävlingen är avgjord. Jag som har så svårt att ta beslut (alltså jag kan iblad har problem med vilken tröja jag ska på mig i skolan på morgonen) så jag fick ta hjälp av min kompis Ella, som har en av bloggarna jag ska skriva om. Jag beslutade mig om att bara skriva om 4 bloggar. Så jag kommer skriva om Ellas och 3 vinnare. Så alla motoveringar och deltagare kommer här under.


Och när ni ser erat namn så tycker ni på det. Om man kommer till eran blogg har ni vunnit om inte så bättre lycka i nästa tävling. Okej nu kommer jag låte som i något sådant där prisutdelingspogram: Dom nominerade är:


LovisaJag är en 12årig tjej som älskar att teckna, måla, rida och spela piano. Det är ungefär det min blogg handlar om :) Ibland skriver jag tips och tutorials till andra som gillar bild :)
Jag vill vinna för att fler ska ha möjligen att lära sig och bli inspirerad till att själva börja rita på mer allvar :)


Tova: Min och min bästis blogg handlar om sims, mycket egna videos, och många fina bilder bjuder vi på från både sims och sims medeltiden. Vi borde vinna för att vi har aldrig vunnit något sådant här + att våran blogg har mycket tips och vi vill att många fler ska ta del av dessa tips :D

 

PhototemaHej det vore jätte roligt om du skrev om min lilla blogg för just nu ligger den nere p.g.a att jag inte har någon inspiration och för att jag inte har så många läsare, och om du skrev om den på din blogg kanske fler skulle upptäcka den! Bloggen är en fotoblogg som jag har olika teman på varje vecka man får själv komma med förslag på teman!

 

(Sims) micalella

Jag har alltid velat ha en blogg, det verkade så kul att dela med sig tips och hjälpa andra, att skriva sina åsikter och nyheter. Men när jag väl skaffade en blev den aldrig riktigt populär... Jag kämpade hårt med att få högre statistiker men på den sunkiga bloggportalen kunde jag inte äns se den. Jag fortsatte dock att blogga och gjorde blogginläggen så bra som möjligt. Jag spenderade gott om tid med den och redigerade bilder, och skrev tutorials m.m., men inte många verkade intressera sig för den vilket gjorde mig rätt deppig, så jag bloggade allt mindre och mindre. Nu har jag äntligen bytt bloggportal till en mycket bättre, men det orsakade även att inte alla visste om den nya adressen. Jag har gjort ett blogginlägg om det på min gamla blogg, men inte många ha tycks hitta min nya än, så jag skulle vara VÄLDIGT glad om du länkade mig, Sims3tjejen, eftersom så många hittar till din fina blogg :)

 Tack för mig.

JonasJag heter Jonas och jag har älskar sims! Jag har spelat det sen jag var 7 år!
I November 2012 ville jag starta en blogg om sims så jag gjorde det!
I början bloggade jag inte så bra för jag skämdes för det! Men nu mera vågar jag göra det och har inga problem med det! Jag hoppas vinna!

 

Saga (simsbloggerska)Min blogg handlar om sims och jag har snart bloggat i ett år, på min blogg finns det både mycket text och ännu mer bilder. Jag vill att min blogg vinner för att det vore roligt om fler hittade till min blogg! Jag hoppas att fler anmäler sig och lycka till!

 

sims3sagaMin blogg handlar om spelet the sims 3. Jag vill vinna för att jag skriver om mycket blandade saker om sims och har rätt så många som läder min blogg :)

 

TovaMinnoch min bästa kompis blogg handlar om sims, det kan vara allt från tips, bilder och fusk. Vi borde vinna för att våran BLOGG är bra för folk som gillar sims, och dina läsare är antagligen simsfans, och då kanske dom vill hitta en ny blogg. Kram!

 

sqlinda

Bara för namnet kanske du tror att denna blog är en irlblogg? Men näe den här bloggen är precis som 200 bloggar! Alltså om The Sims 3! Jag bloggar saker om download tips, problem , roliga bilder , noveller och fusk!
det är inte den bästa bloggen eftersom jag har snart bloggat i 2 månader och på en månad så är det cirka 90 st som besöker bloggen ! 
Jag uppdaterar minst 2 ggr per dag men på skolan bloggar jag direkt från mobilen !

 Allvarligt talat så gör det inget om jag inget om jag vinner! Det är iallafall ett försök ! Men att vvinna skulle bara jag vara glad och kan kanske får fler besämare !

 

misanMin blogg handlar om sims X). 
Jag vill vinna för att jag är tävlingstokig och jag älskar att vara med i tävlingar! xD 
Jag vill vinna för att jag har en blogg om sims med realativt hög uppdatering och inte har en bloggpaus för tillfället :)

 

Rebecca

Jag är en tjej på 13 år som tillsammans med mina två kompisar har en sims blogg. Bloggen handlar om spelat The Sims 3 och på bloggen gör vi inlägg om allt ifrån vad som händer i våra spel och historior. Jag skulle vela vinna för att nu har jag gjort en ny historia som jag själv åtminstonde gillar och jag vill att fler ska kunna läsa den. Jag vet själv hur glad man blir när en historia som man gillar har en ny del och därför tänker jag satsa på den här historian.

Hoppas jag inte skrev för långt och att jag vinner! Tack för en rolig tävling! :)


_________________________________________________________________________________________________

Så grattis alla vinnare och bättre lycka nästa gång till er som inte vann. Blogg inläggen kommer det första i helgen. Så för inte detta inlägget ska blid löst får din en blid jag bara tar ur mapen med bilder:


 

ANNONS
Av Sims Tjejen - 25 april 2013 19:19

De var länge sedan jag skev på bloggen. Det är pågrund av att jag har idé torka och inte spelat Sims på över 2 veckor. Jag hoppas få tillbaka både lusten att spela Sims och idéer till bloggen snart. Just nu håller jag väldigt mycket på med min nya novellblogg, har haft en del arbeten i skolan. Men jag ser era kommentarer på min mobil varje dag så jag ser om det kommer några nya kommentarer. Frästen vinnarna i tävlingarna kommer snart. Jag kan aldrig ta beslut så min kompis ska hjälpa mig att välja vilka bloggar jag ska skriva om!

Av Sims Tjejen - 18 april 2013 18:19

Ett nerladdningstips igen. SORRY, för den dålig upptateringen. Jag har liksom inga idéer till bloggen. Om ni vill ha något upptatering av mig kolla min andra blogg. Klicka här då. (OBS: Jag har startat en ny på blogg.se) Och klicka här om du vill ladda ner denna fin kläning:Av Sims Tjejen - 14 april 2013 17:49

 


Alldels nyss fick jag denna fråga. Det gäller lottningen. Och ska jag vara helt ärlig vet jag faktsik inte. Har n någon bra idé när den kan sluta? Svara då gärna i en kommentar.


Av Sims Tjejen - 14 april 2013 16:14

Här är ett nerladdnings tips från Anubis. Klicka här om du vill ladda ner det.

Av Sims Tjejen - 10 april 2013 12:55

Fler bloggar kan anmäla sig till tävlingen? Just nu är det bara Sims 3 bloggar som anmält sig. Kanske någon blogg som inte är en Sims blogg kunna anmäla sig? Det skulle bli mer varation (stavning?) blad bloggar jag skriver om. Hejdå!

Av Sims Tjejen - 8 april 2013 15:39

Som ni kan se har jag ny design på bloggen. Jag gjorde den igår. Nu är jag på väg till teatern och kan inte blogga mer. Faktisk så mobilbloggar jag. När jag kommer hem har jag en läxa att göra men jag kanske hinner med ett till inlägg. Ni får en bild på mina skor för att inlägget inte ska bli bild löst!

Presentation


Jag är en 11 årig tjej som heter Emma. På denna blogg kommer jag att ge tips, visa mina simmar med mera!

Fråga mig

25 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ Sims3tjejen med Blogkeen
Följ Sims3tjejen med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2014
>>>

Mitt Privata Schema

Måndag: Efter skolan har jag Teater

Tisdag: Är jag ledig efter skolan men gör läxor

Onsdag: Kör efter skolan

Torsdag: Ledig efter skolan

Fredag: Har dans mellan 15.00 och 16.00

Lördag: Har jag dans mellan 12.45 och 13.45

Söndag. Ledig

Vill du ha en header?

 

Vill du ha en header av mig så maila Sims3flickan@hotmail.se skicka med bilder och om du har något önskemål. Alla mina headrar gör jag i Photoshop.

Länkar

Omröstning

Hur gammal är du?
 Mindre än 8 år
 9 år
 10 år
 11 år
 12 år
 13 år
 14 år
 15 år
 16 år
 Äldre än 16

Kategorier

Sök i bloggen

Gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se